.

El Quintet Dequera. Foto: Xarxes Socials

El Quintet Dequera. Foto: Xarxes Socials

Aquest dijous 28 de juliol a les 20 hores tindrà lloc un dels actes previs a la Festa Major de Constantí que més bona acollida ha tingut en les darreres edicions. Es tracta del concert de música clàssica que, un any més, acollirà el marc incomparable de la vil•la romana de Centcelles. L’esdeveniment musical l’organitza l’associació dels Amics de la Música de Constantí amb la col•laboració de l’Ajuntament de Constantí, Repsol i el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona.

Com a preàmbul a la Festa Major d’Estiu gaudirem d’un magnífic concert amb el Quintet Dequera! format per Joel González (piano), Julián Álvarez (saxo soprano), Darío Barroso (guitarra), Iu Boixader (contrabaix) i Blai Navarro (acordió), que ens oferiran un Concert de música d’Astor Piazzola.

El Quintet Dequera! neix el 2014 amb la idea d’explorar les últimes composicions per quintet que va gravar Astor Piazzolla, a través d’una formació instrumental diferent de l’original, amb influències harmòniques, formals i sonores de compositors tant de la música clàssica com de la contemporània, i la participació de certs elements del jazz, com la incorporació de la guitarra elèctrica i l’ús de la improvisació.

Els actes d’aquest dijous 28 de juliol també inclouen una nova edició de la Nit de Cantautors a la Plaça de l’Església. Aquest any amb les actuacions de Fito Luri i Xavier Pié, presentant l’espectacle “Un país que es diu tu i jo”, i el jove cantautor Silvio Álvarez. La Nit de Cantautors està organitzada per la Societat Cultural i Recreativa el Casino.

/* JS para menú plegable móvil Divi */