.

El taller de gòspel serà el 6 d'abril, mentre que l'actuació a la Cripta tindrà lloc el dissabte 13 d'abril

El taller de gòspel serà el 6 d’abril, mentre que l’actuació a la Cripta tindrà lloc el dissabte 13 d’abril

El quintet de gòspel Aba Taano oferirà un concert extraordinari a la Cripta de l’Ermita de Cambrils, dins del cicle de concerts, Cicle de Primavera a la Cripta, el proper dissabte 13 d’abril a les 19.30 hores. Les entrades ja són a la venda a www.ticketea.com.

A més, el grup presenta un Taller vocal de gòspel el dissabte 6 d’abril, de les 10.30 a les 12.30 hores, per tal de fer arribar les harmonies, les melodies, els ritmes i l’alegria d’Àfrica. El taller és obert a tothom que vulgui cantar i ballar, músics, cantaires, educadors…, és una bona ocasió per connectar amb l’energia de les melodies africanes (inscripcions i més informació al telèfon 630 844 588). Tant el concert com el taller són una forma de finançar el projecte solidari “Música para Salvar Vidas”, una ONG que opera a Uganda i manté un orfenat d’uns 30 nens i nenes (www.musicaparasalvarvidas.org).

Els membres del grup –Derrick, Louis, Nabbale, Kimeze i Kamoga– són cinc veus càlides, magnètiques i alegres, que canten en sintonia perfecta i transmeten l’energia de l’Àfrica més profunda. Aba taano, guanyadors de 8 premis internacionals, ens transporten a l’univers de la música vocal de qualitat, fent vibrar les seves veus negres a través de cants zulú, xhosa i bantu, soweto, gòspel americà, versions de pop i d’altres melodies del centre i sud de l’Àfrica. En els seus concerts també hi trobarem danses, un espectacle ple de vitalitat i un missatge d’esperança per al públic (www.abataano.com).