.

.

TOTS 21


La portaveu del PSC de Tarragona, Sandra Ramos, en imatge d'arxiu. Foto: Eloi Tost

La portaveu del PSC de Tarragona, Sandra Ramos, en imatge d’arxiu. Foto: Eloi Tost

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, afirma que el pressupost municipal està mancat de visió i d’ambició per Tarragona: “Aquest pressupost és l’epíleg d’una història de fracàs. Una història d’incapacitat de gestionar una ciutat, de pilotar un Ajuntament o de generar cap mena d’il·lusió a una Tarragona que s’ofega entre la desídia i la manca de visió i d’ambició”.

Per al PSC, aquests comptes del 2023 són ‘malauradament’ el reflex que és aquest govern d’ERC, Junts i la CUP: “Aquest pressupost és un fidel reflex del que és el seu govern municipal; un despropòsit sense projecte de futur per la ciutat. La combinació del seu estil de desgovernar, aquesta proposta de comptes municipals i el projecte del POUM, són letals per la nostra ciutat”.

Ramos afirma que Tarragona té fam de créixer, d’eclosionar, d’atreure empreses emergents; però aquest govern, en comptes de ser un catalitzador de totes les potencialitats que tenim, es dedica a neutralitzar, obviar o posar fre a qualsevol oportunitat: “Aquest és un govern atrapat entre la manca d’idees i la radicalitat de la CUP. Cal planificar estratègicament i decidir quins són els sectors econòmics que volem per la ciutat. Si no som capaços d’atreure talent, com obtindrem els ingressos per fer les polítiques públiques que són tan necessàries”.

Les i els socialistes creuen que el govern de Ricomà està més preocupat per vendre titulars que per treballar per convertir Tarragona en una capital metropolitana: “Aquest és un govern que està més preocupat per vendre titulars que per dur a terme realitats. Estan entestats a fer de Tarragona un poble, en comptes de treballar per la capitalitat metropolitana que és la nostra ciutat”.