.

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos.

La ciutat de Tarragona rebrà 3.003.080,67€ de la primera distribució del pla de recuperació, transformació i resiliència del govern de coalició liderat per Pedro Sánchez. Per aquest motiu, la portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, ha volgut treure pit d’aquest primer repartiment: “Gràcies a la bona feina del govern de Pedro Sánchez per aconseguir ser el primer país de la Unió Europea en rebre els fons Next Generation, l’Ajuntament disposarà de més de tres milions d’euros per pacificar els carrers de la ciutat i per potenciar la mobilitat urbana sostenible”.

Exactament, aquestes primeres aportacions del Pla de recuperació, transformació i resiliència van destinades a la peatonalització i urbanització dels carrers Canyelles, López Peláez i Josepa Massanes; així com també, a la instal·lació de dos aparcaments dissuasoris (un al Passeig Torroja i l’altre als voltants del Cementiri). D’aquests tres milions d’euros, 870.000€ estaran destinats a l’adquisició de tres autobusos d’hidrogen i a la digitalització dels serveis del transport públic.

La portaveu socialista ha volgut remarcar el compromís del govern de l’Estat amb la ciutat de Tarragona: “Aquest compromís s’està demostrant amb fets i noves aportacions econòmiques any rere any. Una situació totalment contrària a la de la Generalitat de Catalunya, que anuncia molts titulars i vàries primeres pedres, però després no veiem materialitzat cap d’aquests anuncis”.

Redacció