.

.

TOTS 21


Foto d'arxiu de Sandra Ramos, portaveu del Grup Municipal Socialista

Foto d’arxiu de Sandra Ramos, portaveu del Grup Municipal Socialista

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, s’ha mostrat preocupada per les últimes accions realitzades, per part de l’equip Ricomà, alertant que “a aquest govern li falta prudència i li sobre sectarisme”. Les i els socialistes tarragonins no comprenen aquests fets succeïts entorn als canvis de personal que s’han produït durant els últims dies: “no entenem la urgència del nou cap de cultura, si l’actual gerent de l’àrea no acaba fins el 31 de desembre”, afirma Ramos.

La portaveu socialista afirma que és “normal” que es vulguin realitzar canvis de personal a l’actual acord entre ERC i Comuns, però no s’explica “la rapidesa per fer-los fora, si no hi ha una persona que els substitueixi”. I critica que Ricomà “està deixant escapçades àrees tant importants com són Educació, Mitjans de Comunicació i Cultura”.

El PSC ha demanat una reunió extraordinària al consell rector del Patronat d’Esports

El conseller Berni Álvarez ha demanat aquest matí al consell rector del Patronat d’Esports una reunió extraordinària per tractar la eliminació del memorial de Marbel Negueruela de la Mitjà Marató de Tarragona. Les i els socialistes critiquen la supressió del record a l’antiga consellera traspassada per les formes en que s’ha produït, “sabent que hi havia convocat un consell rector del Patronat d’Esports i es podria haver incorporat a l’ordre del dia” afirma Ramos.