.

David González, candidat socialista a l'alcaldia de Salou

David González, candidat socialista a l’alcaldia de Salou

Els i les socialistes de Salou organitzen dos sessions de treball obertes a la ciutadania, al teixit associatiu i als agents econòmics i socials per tal que puguin participar activament en la elaboració del programa electoral fent aportacions que es podran incorporar al programa base dels socialistes de Salou.

En la primera de les sessions, programada per aquest dijous 28 de març, a les 20h, que porta per títol “Salou, ciutat per viure i treballar” es debatran aspectes relacionats amb habitatge, seguretat, salut, serveis socials, accessibilitat i espai públic, ocupació, economia, comerç i turisme, entre d’altres. La segona sessió es realitzarà el dijous 4 d’abril, a les 20h, en la que, sota el títol “Salou, ciutat per gaudir i avançar” es debatran qüestions com igualtat i polítiques de gènere, joventut, infància, gent gran, cultura, convivència i civisme, drets LGTBI, educació, cohesió social i territorial, urbanisme i infraestructures o participació ciutadana.

“Volem que tothom que ho desitgi pugui fer les seves aportacions per definir “el Salou que vol” obrint el programa a tota la ciutadania, associacions i entitats del municipi ja que el nostre projecte és de Salou per a Salou, amb propostes realistes, factibles, amb les persones i la seva qualitat de vida com a eix bàsic però que aprofitin tot el potencial que tenim com a municipi”, ha explicat el candidat socialista, David González.

“Apostem per un model de lideratge horitzontal, proactiu, proper i compromès basat en política de proximitat local perquè som l’autèntica garantia del treball a prop de la gent i transformador del territori, demostrant que des de l’òptica local és d’on es construeix autènticament una societat cohesionada i inclusiva, que mira la sostenibilitat, la igualtat d’oportunitats, l’equilibri territorial i la justícia social” ha conclòs González.

Les dos sessions es realitzaran a la seu socialista “José Contreras”, a la Via Aurèlia 12 de Salou. Així mateix, les persones que no puguin assistir presencialment podran utilitzar les diferents xarxes socials del candidat socialista a l’alcaldia o bé enviar un correu electrònic a salou@davidgonzalez.cat.