.

.

TOTS 21


Foto d'arxiu de Sandra Ramos, portaveu del Grup Municipal Socialista

Foto d’arxiu de Sandra Ramos, portaveu del Grup Municipal Socialista

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, ha reclamat a l’alcalde Ricomà que convoqui una Junta Local de Seguretat pels aldarulls viscuts la setmana passada a Tarragona i ha instat al conseller de Seguretat Ciutadana, Manel Castaño, a que expliqui quin ha estat el cost total dels imperfectes que han causat els batibulls a la ciutat. La consellera socialista ha demanat serenor i calma per a que no es tornin a produir un altre cop els disturbis de la darrera setmana.

Ramos també ha comentat el plenari d’ahir i ha lamentat que un parell de grup municipals abandonessin el ple, quan era el moment de debatre les mocions que presentaven els diferents grups polítics i només es quedessin per aprovar les ordenances. Entre les quals, la portaveu del PSC creu que l’augment del 50 % de l’IBI en els pisos buits “té un únic objectiu que és donar-li la píndola a la CUP per a que aprovi els pressupostos municipals”, ja que s’ha dut a terme sense un estudi previ de la quantitat de immobles buit, ni marcar les directius sobre què és considera un pis buit. Els i les socialistes aposten per mesures com bonificar a les persones que declarin voluntàriament els seus pisos buits per a que puguin aflorar una gran quantitat d’aquests, com també fer una línia de subvencions o d’ajuts a la rehabilitació amb la condició que entrin a una borsa de lloguers gestionada pel servei municipal de l’habitatge.

Ramos impactada pel canvi “inesperat” de discurs de Ricomà

Al plenari d’ahir, Ramos va reclamar a Ricomà que complís amb les mocions aprovades al ple, referides a la paralització del Centre Obert al Francolí i a la recuperació de la campanya ‘Respecta’m’. Segons la portaveu socialista, Ricomà ha canviat “inesperadament” de discurs “al veure que s’aproven mocions que no li agraden”. A l’últim ple, Ricomà va canviar d’opinió i va dir que només tiraria endavant les mocions aprovades pel govern municipal i Ramos li recrimina que aquest canvi de posicionament, pel qual creu que és degut “a la debilitat del seu govern”.