.

D'esquerra a dreta: Josep Pitarch, Anna Ariño, Joan Sabaté, Esteve Terradas, Albert Alarcón, i Manel de la Vega, membres de la comissió gestora del PSC a l'Ebre. Foto: ACN

El secretari d’organització del PSC, Esteve Terradas, ha oficialitzat aquest dilluns la decisió pressa fa quinze dies de destituir l’executiva de la Federació de l’Ebre, presidida per Núria Ventura, i constituir una comissió gestora.

Terradas, que presideix aquesta gestora, ha reconegut que la decisió es pren perquè hi ha una “situació de crisi” al territori, però que abordaran aquest moment des del “diàleg”. També s’ha referit a la carta que càrrecs i militants ebrencs van fer arribar al primer secretari del PSC, Pere Navarro, on es demanava la restitució dels càrrecs als tres diputats díscols. “L’he fet arribar a la comissió de garanties perquè la tingui en compte”, ha assegurat.

Terradas ha explicat que la decisió de constituir una gestora s’ha fet d’acord amb el reglament del partit en el moment que la comissió de garanties decideix cessar temporalment de tots els càrrecs orgànics al partit als diputats díscols, entre ells Núria Ventura, que també era primera secretària del PSC a l’Ebre. “La decisió s’ha pres respectant escrupolosament el reglament del partit”, ha afegit. El secretari d’organització ha assegurat que al PSC “no hi falta ningú”, i que “hi falta gent que ja no hi és i que ha marxat”.

/* JS para menú plegable móvil Divi */