.

La diputada Núria Segú

El grup socialista al Parlament de Catalunya ha entrat a registre aquesta tarda una proposta de resolució en la què s’insta al Govern de la Generalitat a garantir que la Fundació Catalunya-La Pedrera mantingui oberta l’Hemeroteca de Tarragona “amb el sistema de funcionament actual i els serveis i horaris d’atenció al públics vigents fins ara”, segons ha subratllat la diputada socialista Núria Segú.

Així mateix, la moció defensa mantenir la unitat de fons documental, “garantint la seva conservació i l’accessibilitat i evitant-ne la dispersió”.

“Malgrat les darreres informacions que assenyalen que la Fundació ha fet marxa enrera del seu objectiu inicial de tancar l’Hemeroteca des del grup socialista considerem que una resolució en els termes esmentats per part del Parlament de Catalunya donarà més força al clam unànime de la societat tarragonina de preservar la seva Hemeroteca”, ha dit la diputada vallenca Núria Segú.

En darrer terme, Núria Segú ha reafirmat el total i ple suport del grup socialista a les accions de l’alcalde i de l’Ajuntament de Tarragona en defensa d’aquesta Hemeroteca que és un dels elements essencials del patrimoni cultural i social de la ciutat.

/* JS para menú plegable móvil Divi */