.

El PSC té enllestida una llista molt renovada.

El PSC té enllestida una llista molt renovada on Ballesteros segurià sent el cap visible.

El PSC de Tarragona ha fet una important renovació a la llista que presentarà a les pròximes eleccions del mes de maig a a la ciutat.

El 87% de la militàcia socialita ha aprovat una llista plena de canvis.

La llista encapçalada per Josep Fèlix Ballesteros tindrà de número dos a una ex-militant convergent com Elvira Ferrando. Ferrando és actualment membre del senat tarragoní i presidenta de l’Ecce Homo.

A la llista hi repeteixen els actuals consellers municipals; Javier Vilamayor, Begoña Floria, Pau Pérez, Ivana Martínez, Pat Anton i  Xavier Tarrés.

Noms com els del director de l’Institut Comte de Rius, Francesc Roca o l’ex presidenta de les joventuts socialistes de Tarragona, Sandra Ramos i el president de l’AVV de Solimar, Xavier Morato destaquen en una llista on l’arquitecte tarragoní Josep M.Milà pot entrar com a número cinc just per darrera de dos pesos pesats com Vilamayor i Floria.

La llista té les baixes dels actuals consellers; Carme Crespo, Victoria Pelegrin, Carles Castillo, Joan Sanahujes, Paco Zapater aquest últim ha anunciat just aquest dimarts que no repetiria a la llista socialista amb un comunicat.