.

.

TOTS 21


Imatge de l’acord entre totes dues formacions, Foto: PSC

Estem molt satisfets de poder presentar al nostre poble aquest acord amb el grup de Vila-seca som tots que, n’estem convençuts, aconseguirà el canvi a Vila-seca a les eleccions municipals de l’any vinent”. Així s’ha manifestat el primer secretari del PSC de Vila-seca, Ivan Suárez, a l’hora de presentar l’acord pel qual els socialistes i el grup independent es presentaran en coalició electoral als comicis locals de 2023.

Per primer cop en lustres tenim l’oportunitat real de canviar per millorar. Sense recriminacions, sense mirar al passat i, fins i tot, recollint el millor d’aquest passat però fixant el rumb cap al futur i cap al progrés de tots i totes, sense exclusions”, ha subratllat el primer secretari del PSC de Vila-seca.

En el mateix sentit ha manifestat que “aquest acord no és un pacte contra ningú, és un pacte en positiu. Tampoc és un pacte decidit fora vila. És un acord per Vila-seca, pensat per Vila-seca i decidit a Vila-seca. Creiem que ha arribat el moment d’obrir les finestres i de fer entrar saba nova a l’ajuntament. Ha arribat l’hora del canvi i estem segurs que aquesta onada pel canvi anirà a més en aquest any que queda fins a les eleccions”, ha conclòs.

Per la seva banda, el portaveu de Vila-seca som tots, Joan Anton Ramírez, ha presentat l’acord com “un projecte guanyador per Vila-seca” en el que “per primer cop en 40 anys hi ha opcions reals d’assolir el canvi transformador que el poble necessita”.

El portaveu de la formació independent ha argumentat l’acord subscrit amb el PSC per la garantia que ofereix el caràcter municipalista dels socialistes catalans. “El PSC és un partit de Govern que creu en els projectes locals. Vila-seca no necessita que el seu futur es decideixi en despatxos tancats a Barcelona sinó que els vilasecans i vilasecanes puguem decidir el nostre esdevenidor des de Vila-seca i el PSC és una garantia que això serà així”.

Així mateix, Joan Anton Ramírez ha explicat que el PSC és l’únic partit català capaç de tornar a bastir ponts i relligar Catalunya amb ella mateix després dels anys del procés independentista.

Pel que fa al futur immediat de Vila-seca, Ramírez ha explicat que “ens venen 4 o 8 anys importantíssims. Tenim per endavant el projecte de Hard-Rock (amb tot el que suposa de creació de riquesa i de llocs de treball), l’estació intermodal i el canvi que suposarà a nivell de les nostres comunicacions, l’aprofitament dels fons FEDER amb projectes com la transformació del frontal marítim de la Pineda, etc. Tot plegat requereix lideratge, un Govern fort amb les idees clares i capacitat d’interlocució directe amb centres de decisió a Barcelona, Madrid i Brussel·les. Només el PSC és capaç de garantir-ho, l’actual alcalde no pot”.

En definitiva -ha conclòs-, som una opció guanyadora que suposa el canvi real a 40 anys de Governs continuistes que només han governat per a uns quants. Sí, ha arribat l’hora del canvi a Vila-seca”.

Redacció