.

Candidatura del PSC. Foto: Cedida

Candidatura del PSC. Foto: Cedida

“En aquestes eleccions ens la juguem, Tarragona se la juga, realment: o bé tornem a tenir un Govern progressista i feminista liderat per Pedro Sánchez o bé tindrem al Vox-PP, o sigui a l’extrema dreta, al poder”. Així ho ha afirmat avui la cap de llista del PSC al Congrés per Tarragona, Valle Mellado, a la presentació dels candidats i candidates socialistes a les Corts Generals per la demarcació.

Així, Melladoha explicat que “cal una gran mobilització a Catalunya, i en el nostre cas a Tarragona, per guanyar les eleccions i derrotar al tàndem de la dreta extrema amb la extrema dreta. És possible aconseguir-ho però cal concentrar el vot cap en el PSC per aconseguir donar-li el tomb”.

En aquest sentit, ha demanat el vot a tots els ciutadans i ciutadanes progressistes però també “a aquells que en altres eleccions van votar a altres opcions que ara no tenen ni la més mínima possibilitat no ja de guanyar -que no-, sinó ni tan sols d’arribar al Govern. Això no va de treure uns quants diputats sinó de guanyar en vots i escons al VOX-PP per obtenir la presidència i poder formar Govern. Cal anar a votar i fer-ho massivament pel PSC”, ha emfatitzat.

En la mateixa línia s’ha manifestat el número dos al Congrés per TarragonaAndreu Martin, qui ha posat de relleu les inversions del Govern de Pedro Sánchez que han beneficiat a les comarques tarragonines i, especialment, a Reus. “Les inversions han superat, de llarg, la mitjana de 325 milions d’euros que invertia l’anterior Govern del PP. De fet, gràcies al Govern socialista Tarragona torna a estar al mapa de les inversions de l’executiu d’Espanya.”

Finalment, el candidat socialista al SenatManel de la Vega, ha incidit en l’abans i el després que ha suposat el Govern de Pedro Sánchezper les Terres de l’Ebre. “Per primer cop hem tingut inversions preventives, no reactives, destinades a les comarques ebrenques. Aquest Govern creu en Tarragona i en l’Ebre i ho ha demostrat amb fets concrets”.

Pel que fa a les propostes territorials per les comarques de Tarragona el PSC assegura que se seguirà invertint en polítiques socials, augmentant el salari mínim, les inversions en dependència o l’enfortiment de la sanitat pública. 

Així mateix, els 160.000 pensionistes de la nostra província seguiran veient incrementar-se la seva pensió d’acord amb l’increment del cost de la vida, i no congelar-les com va fer el PP quan va governar.

En un altre ordre de coses, el Govern socialista seguirà desenvolupant el Pacte d’Estat sobre violència de gènere per combatre la violència masclista i garantirà la llibertat i la seguretat de les dones i la protecció dels menors. “Som la garantia de què l’extrema dreta no ens farà retrocedir 20 anys. Amb els drets de les dones no s’hi juga”, ha emfatitzat Valle Mellado.