.

Imatge d'arxiu d'una reunió de diputats i càrrecs del PSC al Camp de Tarragona

El grup parlamentari socialista de les comarques tarragonines ha exigit al Govern de la Generalitat la reactivació “immediata i urgent” del pla estratègic del Camp de Tarragona i el de les Terres de l’Ebre davant l’escenari actual “d’augment de l’atur i de la pobresa a la demarcació com a conseqüència de la crisi i de les retallades dels Governs de CiU i del PP.”

“On són els senyors Nin i Pallarès?”, ha demanat la diputada Núria Segú. “Els socialistes ja anunciem que davant la paràlisi absoluta dels Governs de CiU i del PP a les nostres comarques presentarem una proposta de resolució al Parlament instant al Govern a activar aquests plans per generar activitat econòmica i llocs de treball a la província de Tarragona. Que facin alguna cosa ja i que es posin a treballar d’una vegada!”

Els diputats socialistes han alertat que des de que CiU governa la Generalitat i el PP el Govern de l’Estat l’atur a la demarcació de Tarragona ha crescut en més de 10.000 persones, un 17% més del que hi havia el novembre de 2010. Així mateix, en tan sols un any, el nombre de famílies amb tots els seus membres a l’atur i que no cobren cap prestació ni subsidi ha crescut en 3.500 famílies. Paral·lelament “s’ha agreujat el drama dels desnonaments: l’any passat es van executar 2.500 desnonaments a la província dels quals més de 500 corresponien a habitatges de famílies que es van quedar al carrer”.

“Són unes dades que ens recorden la situació dramàtica que viuen molts ciutadans de la província de Tarragona. Una situació dramàtica que s’ha vist agreujada per la desinversió dels Governs de CiU i PP. Amb Rajoy de president del Govern Tarragona ha patit una desinversió del 37% en relació al darrer període de Govern socialista, mentre que amb l’entente CiU-ERC a la Generalitat la desinversió acumulada a Tarragona ja és del 73% menys en relació al volum inversor del 2010, darrer any de Govern de progrés. Creiem que les dades objectives parlen per sí mateixes.”

/* JS para menú plegable móvil Divi */