.

Andreu Martín, portaveu del Grup Municipal del PSC.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha contactat el matí d’aquest divendres, 17 de novembre amb Eusebi Campdepadrós, actual advocat de l’Ajuntament de Reus i de Reus Serveis Municipals en el cas Shirota, per analitzar la situació esdevinguda arran del seu nomenament com a cap de llista per Tarragona de la candidatura de Junts x Catalunya. Segons informa el consistori de la capital del Baix Camp per mitjà d’uan nota de premsa, “en el marc d’aquesta conversa i de mutu acord s’ha acordat rescindir l’assessorament legal que el senyor Campdepadrós prestava a la corporació municipal, fet que es farà efectiu la setmana vinent”.

La decisió arriba només hores després que Andreu Martín, portaveu del Grup Municipal del PSC demanés Pellicer que Campdepadrós deixi de representar de forma immediata  a l’Ajuntament de Reus i ens depenents en qualsevol causa que afecti a anteriors regidors de l’Ajuntament.

Després que s’hagi conegut que el lletrat encapçala la llista de Junts per Catalunya per Tarragona, el grup municipal socialista considerava ‘una immoralitat’ compatibilitzar la defensa de l’Ajuntament i encapçalar, alhora, la llista del partit al que pertany l’alcalde.

Martín ha lamentat que fos, precisament, ahir que al consell d’administració de Reus Serveis Municipals es portés a aprovació encomanar la defensa de l’empresa i de l’Ajuntament de Reus a Campdepadrós per assumptes relacionats amb el cas INNOVA.

“És evident que ahir ja se sabia que Campdepadrós formaria part de la llista del Pdecat i que el govern va amagar aquesta informació als consellers, la qual cosa és una falta de respecte absolut i ens fa pensar dubtar de si aquesta compatibilitat s’estén a actuacions ja realitzades per l’advocat”, ha conclòs Martín.

El portaveu s’ha queixat que darrerament l’equip de govern s’hagi omplert la boca dient que la justícia no s’ha de polititzar “i aquí en tenim un cas flagrant. Per aquí no hi passarem”, ha reblat.