.

El cap de llista socialista s’ha definit com “una persona dialogant que està en política per millorar la vida quotidiana dels veïns de Riudoms

El cap de llista socialista s’ha definit com una persona dialogant que està en política per millorar la vida quotidiana dels veïns de Riudoms

“Som l’opció del canvi real, l’única candidatura no independentista que es presenta a Riudoms aquestes eleccions municipals. Per això estic convençut que donarem la campanada i serem la gran sorpresa diumenge quan s’obrin les urnes”, així ho ha assegurat avui Jose Manuel Hernández alcaldable del PSC a l’Ajuntament de Riudoms.

El cap de llista socialista s’ha definit com “una persona dialogant que està en política per millorar la vida quotidiana dels veïns de Riudoms. Crec que després de tants de Govern monocolor independentista ha arribat l’hora d’un canvi al poble, amb saba nova, que només la candidatura del PSC és capaç de garantir.”

Jose Manuel Hernández ha apel·lat directament als centenars de riudomencs i riudomenques “que no són independentistes i que estan cansats de veure com els partits independentistes competeixen entre ells a veure qui fa el discurs més radical. Fins ara heu estat orfes d’una opció no independentista a les eleccions municipals ara, per fi, ja teniu una alternativa vàlida: la candidatura del PSC és la vostra, la d’un Riudoms de tots i per a tots, sense exclusions”, ha subratllat.

Pel que fa al programa socialista l’alcaldable del PSC ha remarcat l’aposta per combatre la xacra de la violència masclista amb la posada en servei d’un pis tutelat al poble per a dones maltractades o bé la creació d’un pla d’igualtat municipal per garantir a tots els veïns de Riudoms unes condicions de vida material dignes.

“Nosaltres som els socialistes, els de les polítiques socials. Aquest és el nostre ADN, la marca de la casa per dir-ho d’una manera col·loquial. I el que volem i el que ens ha empès a presentar-nos a les eleccions és portar el foment de les polítiques socials que beneficien al conjunt de la gent al nostre ajuntament que en aquests darrers anys sembla que ha estat més preocupat en posar pancartes, llaços i banderes que representen tan sols a una part dels riudomencs i riudomenques però no a tots. I això és el que volem recuperar nosaltres: un ajuntament de tots i per a tots, sense deixar ningú a banda.”

“Als socialistes no ens interessa on hagis nascut o quina llengua parles sinó que et mereixes un ajuntament que estigui al teu servei i que sigui capaç d’oferir-te uns serveis municipals d’excel·lència. A tots aquells que vulgueu el mateix per al nostre estimat poble feu-nos confiança! El Riudoms que imaginem serà imparable…”, ha conclòs Jose Manuel Hernández.