TOTS 21

El conseller del Grup Municipal Socialista, Berni Álvarez . Foto: Cedida

El conseller del Grup Municipal Socialista Berni Álvarez ha denunciat que la ciutat de Tarragona estarà un altre estiu sense gerent de Turisme. Les i els socialistes afirmen que el govern municipal ha demostrat la seva incapacitat de gestió i la falta d’interès en un sector tan important per la nostra ciutat: «Des de fa un any i mig que l’Ajuntament no té gerent de Turisme i en els dos anys de legislatura, ha canviat tres cops el titular de la conselleria (Laura Castel, Cinta Pastó i Pau Ricomà)».

Pel PSC, un dels altres exemples d’aquest poc interès, és la precipitació en escollir un nou vicepresident per al Patronat de Turisme: «És preocupant que instants després que el ple cessés al conseller no adscrit Hermán Pinedo de la vicepresidència, ERC pensés un nou nom ràpid per ocupar aquest càrrec», explica el conseller socialista. A més, recorda que Ricomà va retirar de l’ordre del dia una modificació del pressupost del Patronat de Turisme, perquè ell mateix va presidir una sessió del Patronat sense ser nomenat pel plenari: «Tot plegat, denota un cop més la falta de planificació estratègica que té el govern municipal pel sector turístic».

Álvarez proposa a l’equip de govern treballar junts i juntes per avançar cap a un model turístic d’èxit, en el que la ciutadania es senti còmoda i els i les visitants es trobin amb una Tarragona amable, acollidora i respectuosa amb el seu patrimoni.