.

.

TOTS 21


Sandra Ramos, número 2 de la candidatura del PSC a Tarragona

Sandra Ramos, número 2 de la candidatura del PSC a Tarragona

La número 2 de la candidatura del PSC a Tarragona per a les eleccions municipals, Sandra Ramos, lamenta l’actitud del govern de la Generalitat envers les negociacions del pavelló de l’Anella Mediterrània. «El govern és deslleial. Fa quatre anys que estem esperant que es resolgui la cessió del fòrum de la colònia i no hem criticat res públicament», ha indicat Ramos.

Segons el diari de Tarragona, la direcció General de Patrimoni de la Generalitat sol·licita al govern municipal la cessió gratuïta del domini de la finca que està construïda al Palau d’Esports, a canvi de la gestió del pavelló. El PSC demana que la Generalitat aposti pel diàleg per tal de desencallar una solució i no faci públiques les negociacions d’aquests espais.

El PSC també recorda que hi ha altres greuges greus amb els quals tampoc s’ha fet sang, com el fet que el departament de Cultura de la Generalitat aporti 0 euros al festival Tarraco Viva. «Cal més saber fer i més lleialtat institucional», ha conclòs la número 2 de la candidatura socialista.