.

El PSC dels Pallaresos ha donat a conèixer el cas d’una veïna del municipi, Dolores Marcos, que va denunciar al seu Facebook la “conducta impresentable del candidat de CiU, Pep Nolla”. Segons el relat de Marcos, mentre es trobaven ella, el seu marit i els seus fills sopant amb familiars en un establiment del poble, Nolla se’ls hi va apropar “per recriminar al marit de la Sra. Marcos qüestions relacionades amb la política municipal i amb el suport a la seva candidatura”.

Segons descriuen els socialistes, “la família de veïns li van dir que estaven sopant i que no era lloc per parlar davant dels fills, però el Nolla va insistir, fins que la conversa va pujar de to i la mateixa Sra. Marcos va haver de tallar el tema”.

La reacció de Nolla va ser, segons el testimoni de Marcos recollit pels socialistes, “fer-los una ostentosa i provocadora peineta”.

Captura de pantalla del missatge escrit per Dolores Marcos

Captura de pantalla del missatge escrit per Dolores Marcos

Davant aquests fets, el PSC dels Pallaresos ha volgut explicar que “ni la Sra. Marcos ni el seu marit -molt afectat per l’incident- són candidats ni militants del nostre grup. Són veïns que han decidit no atendre les peticions del candidat convergent i de la seva gent”. Per últim, els socialistes denuncien que “les maneres matonils i de banda falangista no fan amb el nostre poble” i recriminen a Nolla que la seva condició de candidat “no li donen cap dret a imposar la seva opinió o els seus desitjos a cap veí o veïna del poble i molt menys a faltar-los al respecte·.