.

Jordi Sans. Foto: Cedida

Jordi Sans. Foto: Cedida

El PSC dels Pallaresos ha alertat avui d’alguns errors que s’han detectat en la distribució del mailing de les butlletes de la candidatura socialista a les eleccions municipals de diumenge.

En concret, segons ha explicat l’alcaldable socialista Jordi Sans, “hem pogut constatar que alguns ciutadans han rebut una butlleta als seus domicilis on, enlloc d’haver-hi la candidatura del PSC dels Pallaresos, es troben amb la butlleta del PSC de Roquetes”.

“Per tant, volem alertar que tots els veïns o veïnes que vulguin votar socialista a les eleccions de diumenge i que vulguin fer-ho amb la papereta que han rebut per correu a casa seva que abans comprovin que aquesta, efectivament, és la butlleta del PSC dels Pallaresos”. En cas contrari, ha alertat Jordi Sans, el vot serà considerat com a nul i, en conseqüència, no computarà a la candidatura local del PSC.

El PSC lamenta aquest error que s’ha produït per part de l’empresa distribuïdora de la tramesa electoral i insta a tots els veïns i veïnes dels Pallaresos a anar massivament a les urnes aquest diumenge per poder tenir quatre anys de Govern progressista liderat pel PSC.

“Si passem d’anar a votar el dia 29 serà massa tard per a lamentar-ho. Hi ha massa en joc en aquestes eleccions com per quedar-se a casa o dividir el vot progressista en opcions polítiques minoritàries algunes de les quals ni tan sols poden obtenir representació. Cal concentrar tot el vot a favor del progrés en un vot al PSC. No us fallarem, en podeu estar segurs”, ha conclòs Jordi Sans.