.

.

TOTS 21


Pere Granados. Foto: Tarragona21

Els alcaldables del PSC a Salou i Vila-seca, David González i Ivan Navarro, han denunciant conjuntament que els alcaldables de Sumem per Salou, Pere Granados, i de Vila-seca segura-Junts, Pere Segura, s’han negat a participar en cap debat electoral en campanya electoral municipal.

Ambdós candidats consideren com a “molt greu” que s’hagi “furtat a la ciutadania de Salou i de Vila-seca la possibilitat de contrastar propostes, idees i models de ciutat d’acord amb el més elemental principi democràtic: el de la informació i l’expressió del legítim pluralisme polític.”

“Qui es nega a participar a cap debat és qui té por, qui no creu en el que suposadament defensa o el que pensa que pot arribar a les urnes sense donar la cara davant una ciutadania democràtica i madura que exigeix, amb raó, un debat públic per poder contrastar i elegir amb més criteri. De què tenen, doncs, por?”, s’han preguntat ambdós alcaldables socialistes.

En aquest sentit tant David González com Ivan Navarro han estat taxatius: “qui nega el debat no mereix ser alcalde. Per tant, demanem tant al senyor Granados com al senyor Segura que s’ho repensin i que acceptin aquest debat democràtic necessari per tal que la ciutadania decideixi en llibertat després d’escoltar tots els candidats. Tornem a estendre la mà en positiu, com sempre fem els socialistes, per poder fer aquest exercici d’estricte essència democràtica. Encara hi som a temps si tenen voluntat de fer-ho”, han reafirmat.

David Gonzalez i Ivan Navarro han recordat que en altres municipis propers que cobreix la televisió pública del Camp de Tarragona com Constantí, Torredembarra o Montblanc si s’ha dut a terme aquest debat amb la participació de l’espai polític que representen el senyor Granados i el senyor Segura.

“Si ells se senten insegurs o no volen anar pel que sigui acceptem que algú de la seva candidatura debati amb nosaltres en representació de la seva opció política. L’important per a nosaltres és que no es furti als vilasecans o als salouencs l’oportunitat de debatre i contrastar idees i propostes que si han tingut els ciutadans de Tarragona, Valls, Montblanc o Constantí”, han explicat.

Finalment, amdós alcaldables del PSC han recordat que “mentre a Salou i Vila-seca els candidats a l’alcaldia de l’espai de l’antiga Convergència, o en coalició amb ella, neguen la possibilitat de fer un sol debat públic, a Tarragona, on s’estan duent a terme múltiples debats, els representants del mateix espai posen el crit al cel perquè en algun d’aquests debats l’alcaldable socialista ha hagut de ser substituït per un altre membre de la llista. Ah caram! Com s’entén això? És que Salou o Vila-seca valen menys que Tarragona per a alguns? Canvien els criteris en funció dels interessos electorals? No s’entén realment, per tant, reiterem la nostra disposició a debatre amb els senyors Granados i Segura. No només nosaltres, el conjunt de la ciutadania de Salou i Vila-seca s’ho mereix”, han conclòs.