.

.

TOTS 21


Ajuntament de Torredembarra. Foto tinet.cat

Ajuntament de Torredembarra. Foto tinet.cat

El PSC de Torredembarra ha manifestat el “malestar i rebuig” pel nou criteri utilitzat per la Generalitat de Catalunya que comporta una retallada important del Fons Municipalista –Fons de Cooperació Local- situació que va avançar aquest dimarts Tarragona21, i que ha deixat a la població de Torredembarra “sense percebre ni un sol euro a l’actual exercici pressupostari” denuncia el partit.

Un nou criteri que consideren “discriminatori i abusiu”, ja que representa “excloure a molts municipis catalans, i portar-los cap una situació de indefensió en un moment de grans dificultats econòmiques”.

El PSC de Torredembarra reclama de l’actual Govern format per CiU, PP i GiT “una clara i contundent posició de rebuig” i exigeixen el retorn dels criteris utilitzats fins l’exercici passat. També reclamen que el Govern de Torredembarra faci arribar a la Generalitat una queixa formal pels criteris utilitzats, “ja que margina al nostre municipi i comporta una greu pèrdua d’ingressos per un valor aproximat de 195.00 Euros que, avui estan ja contemplats en els pressupostos pel 2014” conclouen.