.

.

TOTS 21


Foto d'una roda de premsa amb Sandra Guaita, Joan Ruiz i Santi Castellà

Foto d’una roda de premsa amb Sandra Guaita, Joan Ruiz i Santi Castellà

L’assemblea de l’agrupació socialista de Tarragona va aprovar per unanimitat ahir al vespre proposar Joan Ruiz i Santi Castellà com a candidats del PSC per Tarragona, al congrés i al senat, respectivament, a les eleccions generals del 10 de novembre.

Un cop acabada l’assemblea el secretari d’organització de l’agrupació socialista de Tarragona, Joan Sanahujes, ha afirmat que “a Tarragona tenim la sort de comptar amb magnífics candidats, com Joan Ruiz o santi castellà, que són un actiu del grup parlamentari socialista al congrés i al senat. Des de que és diputat Joan Ruiz ha fet una excel·lent tasca en defensa dels interessos tarragonins al congrés, reivindicant els incompliments i la desinversió del passat govern del pp en relació a la nostra ciutat i al conjunt de la província. Des de que pedro sánchez és president del govern ha estat la veu de Tarragona a les corts generals. Creiem que tant el joan com el santi són les persones idònies per defensar la Tarragona social i de progrés que volem els i les socialistes”.

Per la seva banda, Joan Ruiz ha fet una crida “a tots els ciutadans i ciutadanes que vulguin progrés i estabilitat per tal que es mobilitzin entorn de la candidatura socialista liderada per Pedro Sánchez que és l’única opció progressista capaç de formar govern i l’única que pot impedir la formació d’un executiu de la dreta aliat amb l’extrema dreta, com el que hi ha a andalusia i a madrid. Un govern de PP-C’s-VOX que faria discursos patriòtics però que l’endemà de les eleccions, si obté la majoria, tornaria a fer allò que van fer Mariano Rajoy i Artur Mas tantes vegades: retallades, retallades i més retallades de drets, serveis i prestacions socials. Tarragona s’hi juga molt en aquestes eleccions. O avancem amb Pedro Sánchez o retrocedim amb el front del bloqueig. No hi ha més alternatives. Estic convençut que la mobilització dels tarragonins i tarragonines a les urnes serà decisiva per aconseguir un govern de progrés que cregui en les potencialitats de Tarragona”.

Finalment Santi Castellà s’ha mostrat satisfet per la seva experiència com a senador per Tarragona. “han estat pocs mesos però molt intensos. Estic agraït per la responsabilitat que em van demostrar quan vaig ser anomenat vicepresident primer de la comissió constitucional de la cambra alta. Vull que Tarragona segueixi tenint un pes important en el nucli de decisió del senat i per això durant la campanya els socialistes demanarem un suport encara més ampli dels tarragonins i tarragonines que el que vàrem obtenir a les eleccions del mes d’abril. Aquest esforç addicional mereix la pena per garantir quatre anys d’un govern progressista i estable que garanteixi un futur de progrés per a tothom”.

Cal recordar que el PSC va fregar els 90.000 vots a la demarcació de Tarragona a les recents eleccions generals guanyant més de 30.000 nous vots en relació als comicis de 2016. Aquest creixement es va produir de manera simultània i homologable a totes les comarques tarragonines. El Consell Nacional del PSC que es durà a terme aquesta tarda aprovarà definitivament les candidatures socialistes que es presentaran a les eleccions generals del 10 de novembre.