.

Foto del difunt Alfredo Pérez Rubalcaba

Foto del difunt Alfredo Pérez Rubalcaba

El debat de candidats a les municipals de Tarragona que havia de celebrar-se aquesta nit a TV3 ha quedat ajornat i el PSC ha suspès les rodes de premsa previstes per aquest cap de setmana.

El debat dels candidats a l’alcaldia de Tarragona havia de fer-se a “Més 324”. A conseqüència de la mort d’Alfredo Pérez Rubalcaba, diversos partits han suspès els actes de campanya. Uns quants grups municipals s’han posat en contacte amb TV3 per anunciar que no participarien en el debat que aquesta nit aplegava a “Més 324” els candidats a l’Ajuntament de Tarragona. Davant d’aquesta situació i en comunicació amb tots els grups, TV3 ha decidit ajornar el debat, però el programa manté la seva edició d’avui, amb altres continguts. Tan bon punt s’hagi acordat una nova data del debat, us ho comunicarem.

El PSC de Tarragona vol expressar “el més sentit condol i dolor” per la pèrdua d’Alfredo Rubalcaba, qui va ser secretari general del PSOE i vicepresident del Govern d’Espanya, així com ministre d’Educació i Ciència, ministre de la Presidència i ministre de l’Interior. Una dolorosa pèrdua d’un home clau per a la família socialista, però també imprescindible per entendre la història política recent d’Espanya.

«Ens deixa un home d’estat que va treballar per la pau i el benestar de tots i totes», ha indicat el cap de llista del PSC, Josep Fèlix Ballesteros. L’alcaldable ha afegit: «Era una persona que coneixia molt bé Tarragona i que es va preocupar pels temes que feien referència a la ciutat i la nostra província». El PSC de Tarragona anuncia que suspèn els seus actes de campanya de les eleccions municipals fins el dia de l’enterrament. D’aquesta manera, tampoc hi haurà atenció als mitjans ni dissabte ni diumenge.