.

Imatge denunciada com a ‘fake’ pels socialistes, perquè a la part esquerra s’ha esborrat el camió que estava destinat a recollir els pneumàtics. Des d’ERC es va atribuir l’autoria de la fotografia a veïns de la Floresta.

L’Agrupació Local del PSC de Tarragona ha fet públic aquest dilluns un comunicat per mostrar la seva “contundent indignació davant el deteriorament al que s’està sotmetent la política municipal. La denúncia publica, amb una foto manipulada, per part del Grup Municipal d’Esquerra Republicana és la mostra més evident dels intents populistes per intentar enganyar a la ciutadania i aconseguir uns pocs vots. Voler presentar la situació d’un contenidor de recollida de pneumàtics com un abocador il·legal, traient de la foto el camió i els elements que contradeien l’alarmista notícia (fake news) és d’una gravetat inacceptable”.

Segons continua la nota, “com s’ha posat públicament de manifest, intentar presentar l’activitat d’una empresa de recollida de pneumàtics amb un perillós abocador il·legal és un intent de generar alarma i d’intentar ocultar la realitat”. En aquest sentit, “l’evident manipulació de la foto, amb la voluntat expressa d’enganyar, situa l’acció en un nivell polític inacceptable, mai vist fins ara. Como s’ha informat, des-de la Guardia Urbana i el Departament de Neteja de l’Ajuntament, s’han fet totes les actuacions pertinents per saber la procedència del contenidor i els residus, i així poder actuar davant de qualsevol infracció; i es manté un contacte directe i en tot moment amb el president de l’associació de veïns del barri més proper al lloc dels fets”.

“Des de fa un temps -afegeix el comunicat dels socialistes-, alguns grups polítics en la seva voluntat de desgastar al govern de l’alcalde Ballesteros han iniciat una perillosa espiral on ‘tot s’hi val’ que per res contribueix a la convivència i al bon funcionament de la ciutat. Des de l’agrupació  local del PSC de Tarragona demanem una reflexió conjunta i seriosa per retornar la política municipal al terreny del debat positiu i constructiu, i al seny i la decència, del que mai haurien d’haver-la allunyat. Tota critica es òbviament legitima però no es pot mentir, ni manipular”.