.

.

TOTS 21


El campus de Bellissens. Foto: urv.cat

El diputat del PSC per Tarragona, Francesc Vallès, ha valorat avui positivament l’anunci de la nova xarxa de rodalies al Camp de Tarragona presentada ahir a Reus i l’augment de la freqüència dels trens que uniran les ciutats de Reus i Tarragona.

En aquest sentit, Vallès ha explicat aquest dimarts que ara cal treballar per potenciar la utilització i treure el màxim rendiment d’aquesta línia facilitant la mobilitat als ciutadans i és per això que considera que és indispensable las construcció d’un nou baixador ferroviari a l’àrea de Bellisens, a Reus, per tal que quedi inclòs en el nou servei de rodalies per tren pel Camp de Tarragona.

Segons el diputat socialista “la creació d’aquest baixador és una reivindicació llargament reclamada i que ara adquireix més sentit que mai, ja que amb una inversió mínima, facilitaria enormement la mobilitat dels estudiants de la Universitat Rovira i Virgili que estudien al campus de Bellisens, dels usuaris de l’hospital de Sant Joan així com també suposaria un valor afegit per a la dinamització de la Fira de Reus, del Centre Tecnològic de Nutrició i Salut i de tota la zona del Tecnoparc. Aquest és un enclavament estratègic que ara podem potenciar més que mai, facilitant la vida als ciutadans i oferint més i millors serveis. Estem davant d’una oportunitat històrica que no podem deixar escapar!”