.

Foto de família dels membres de la candidatura

Foto de família dels membres de la candidatura

La sala noble del Castell de Masricart s’ha quedat petita per aplegar l’acte de presentació de la candidatura del PSC de la Canonja a les eleccions municipals del proper 24 de maig. Més de 150 persones han assistit a la sala per escoltar les propostes de l’alcaldable socialista Roc Muñoz i conèixer a les persones que formaran part de la llista electoral.

El primer secretari de l’agrupació local del PSC, Salvador Ferré, ha començat la seva intervenció fent referència a les dues persones que tanquen la llista a les que ha definit com a “dues dones amb majúscules”. En concret, es refereix a les regidores, Mila Carreté i Paqui Orellana, que ja fa anys que formen part del Govern socialista de l’Ajuntament i que en aquesta ocasió donen relleu a saba nova a la candidatura.

Salvador Ferré ha definit l’equip que acompanyarà a l’alcaldable Roc Muñoz com “un grup que combina experiència amb renovació i joventut, amb una mitjana d’edat lleugerament superior als 40 anys, amb molta vocació i capacitat de treball per gestionar l’Ajuntament pensant en els interessos generals dels canongins i canongines.”

Per la seva banda, l’actual alcalde de la Canonja i cap de llista del PSC a les eleccions municipals, Roc Muñoz, ha agraït la confiança que han dipositat els canongins durant tots aquests anys en el seu equip i en els socialistes. “Hem fet bé les coses i ara cal donar un nou impuls a aquesta bona feina”, deia Roc Muñoz. De fet, segons destaca l’alcalde “queden poques coses per acabar de complir amb el programa electoral amb el que ens vàrem presentar fa quatre anys. Ara, però, cal continuar treballant per fer arribar a bon port tots els projectes actualment en curs i posar-los al servei del benestar dels veïns del nostre poble.”

Millora urbanística

En aquest sentit, el cap de llista del PSC ha manifestat que durant les passades legislatures la Canonja ha sofert una millora urbanística importantíssima, “s’han arranjat la majoria de carrers i places en una tasca en la què continuarem invertint els recursos necessaris.” En aquest àmbit, una de les primeres actuacions serà la remodelació de tots els parcs infantils del poble, amb la instal·lació de superfícies toves, començant pel parc del costat de l’escola per a què torni a ser un espai d’esbarjo familiar.

Finalment, Roc Muñoz ha reafirmat la voluntat del seu equip de continuar amb el suport a l’excavació del jaciment de la Boella i la construcció del passeig arqueològic des de la Canonja fins al jaciment, invertint els recursos adients per fer front a les diferents fases fins enllestir el museu del Mamut.

El PSC també es compromet a continuar i augmentar les ajudes socials per a les famílies amb dificultats econòmiques així com també les ajudes per material escolar, naixement de fills i, fins i tot, la posada en servei de beques per als millors estudiants.