.

.

TOTS 21


Considera que el municipi té altres necessitats més prioritàries, i que l'espai no corre cap perill donat que està catalogat com a bé cultural d'interès local

Considera que el municipi té altres necessitats més prioritàries, i que l’espai no corre cap perill donat que està catalogat com a bé cultural d’interès local

El PSC de Cambrils ha votat avui en contra de la compra del Celler de la Cooperativa Agrícola per 677.568 euros així com dels 140.000 euros que hi ha pressupostats per a l’adequació de l’espai com a museu. Els socialistes han explicat que no estan en contra de la creació de nous espais culturals però que, a data d’avui, “el municipi té altres prioritats més evidents com és la millora a través d’un pla de xoc de voreres i places; o la creació de noves plataformes úniques a carrers com l’Hospital, o a la zona del port” apuntava la portaveu socialista Ana López.

La portaveu ha assegurat que no entén que “vostès, avui hagin decidit dedicar tan sols 56.000 euros a reparació de voreres dels més de 2 milions d’euros que hi ha de superàvit” i ha titllat aquesta decisió a “criteris partidistes que no responen en absolut a l’interès general”.

A més, López ha criticat les formes “i les presses” amb les quals el tripartit que governa Cambrils ha inclós al plenari la incorporació del superàvit. “L’informe de l’interventor és de data 31 d’octubre. Han passat 23 dies i vostès ja sabien que si volien aplicar una part del superàvit a inversions sostenibles ho havien d’haver fet ja”, apuntava López.

“Però clar, no oblidem que com fins dilluns no es van posar d’acord en la compra del celler de la cooperativa, no s’ha pogut fer en temps i forma i ara al·leguen temes tècnics per amagar les seves discrepàncies i incapacitats”.

Per López, el PSC està en contra de la compra “no perquè no sigui interessant conservar el patrimoni, sinó perquè considerem que hi ha altres prioritats i necessitats molt més urgents que tenen un impacte social i econòmic directe i real en la ciutadania de Cambrils”.

A més, la portaveu socialista també ha assenyalat que “el problema de la Cooperativa i el pagament del deute que, malauradament tenen amb moltes famílies de Cambrils, no se solucionarà amb aquesta compra. No vulguin quedar bé amb alguns”. Per acabar, López ha recordat que el celler està catalogat com a Bé cultural d’interès local i està més que protegit; a l’igual que el Castell de Vilafortuny o el Parc Samà.