.

L'Alcaldable Ana López, asegura que té el programa, les persones i els coneixements per tirar endavant un millor Cambrils

L’Alcaldable Ana López, asegura que té el programa, les persones i els coneixements per tirar endavant un millor Cambrils

L’alcaldable pel PSC de Cambrils, Ana López, ha assegurat aquesta mitjanit en l’inici de la campanya electoral i en el tradicional acte de penjada de cartells que el PSC és la millor garantia per a poder aconseguir un millor Cambrils. López, ha fet referència en primer lloc, a la llista de persones que l’acompanyen. “Tenim un grup conjunt de persones preparades, amb experiència, amb diferents sensibilitats però disposades a treballar per aconseguir que en els propers anys desenvolupem un millor Cambrils”. A més, afegia, “davant d’una panorama amb dotze partits creiem que el PSC som una garantia sòlida, amb un programa amb un centenar de propostes molt ben treballades i som un partit de govern. Ho hem demostrat en aquests 4 anys i volem seguir fent-ho”.

Ens aturem o avancem?

En aquest sentit, ha assegurat que vol lluitar des de l’alcaldia per trobar espais comuns, governar per a tothom, fent sentir còmode a la ciutadania i als visitants. “Vull acabar amb la visió enfrontada dels dos Cambrils, les dues Catalunyes i les dues Espanyes. Jo treballaré per una societat que avança, un ajuntament que protegeixi els drets de les dones, que porti a terme les inversions necessàries per a progressar i fer de la nostra ciutat un espai còmode per a viure, per a gaudir, amb un urbanisme integrador, amb habitatge assequible, amb bons serveis; en definitiva, ajudant a les persones a través de l’acció política”.

“Tampoc m’imagino Cambrils liderada per aquells que volen fer el nostre país cada vegada més petit perquè som una ciutat turística que rep milers de visitants de tot el món. No té cap sentit”. Per tot això, López ha reflexionat en veu alta: “davant aquest escenari em sembla molt fàcil saber en qui cal confiar en aquestes eleccions municipals”.