TOTS 21

Imatge d’arxiu del grup municipal del PSC de Cambrils. Foto: PSC

El Grup Municipal socialista de Cambrils ha denunciat avui al plenari extraordinari i urgent la «ineficiència del govern tripartit d’ERC, Junts x Cambrils i NMC». El motiu d’aquesta convocatòria ha estat l’aparició d’unes factures sense consignació “fruit del desgovern total d’aquest equip” el qual ha decidit fer un traspàs dels diners del Patronat de Turisme cap a despesa corrent. “Això ha estat una decisió política, molt i molt equivocada i, a més, covarda, a esquenes del consell rector del Patronat de Turisme”, apuntava la regidora portaveu Ana López.

Per López “no ens creiem que sobrin aquests diners de turisme” i ha recordat com “tot just dijous es va celebrar un consell rector del Patronat de Turisme on no van informar d’aquesta intenció de donar de baixa partides per pagar despesa corrent”. A més, la regidora ha recordat quina és la situació real del sector turístic a Cambrils: “Recorden que ens van dir que la situació era pitjor del que ens pensàvem? Recorden que estan molt desmoralitzats i preocupats per la temporada vinent? I la resposta d’aquest govern és retallar en promoció”.

Pels socialistes no és de rebut que, en lloc de destinar aquests diners a reforçar la imatge de Cambrils, amb més campanyes promocionals, es donin de baixa partides “perquè l’any vinent no tindrem diners provinents de la taxa turística, perquè no hi ha turistes, i en comptes de preveure això i guardar els 144.350 euros, decideixen donar-los de baixa”.

Pel PSC de Cambrils, les prioritzacions del govern estan molt “equivocades”; i diuen que si bé és important pagar la factura de 76.000€ al transport metropolità no per això s’ha de renunciar a intentar salvar la temporada turística en la mesura del possible. López també ha assenyalat que no estem d’acord on prioritzen però, explicava que, fins i tot, “haguéssim pogut votar a favor si aquests diners s’haguessin destinat a rebaixar els imports que paguen els establiments en concepte de recollida de la brossa, que enguany ha augmentat d’un 14%, i en canvi, molts han estat tancats durant setmanes i setmanes”.

Redacció