.

.

TOTS 21


El PSC va ser la primera força ahir a Tarragona, Salou, Vila-seca, Mont-roig del Camp, la Canonja, Constantí, entre altres

El PSC va ser la primera força ahir a Tarragona, Salou, Vila-seca, Mont-roig del Camp, la Canonja, Constantí, entre altres

“Estem molt satisfets després d’haver aconseguit els millors resultats dels darrers 10 anys. Al conjunt de les comarques tarragonines hem incrementat el vot socialista en 35.380 votants més, el que suposa un increment del 65% respecte a les eleccions de 2016. Aquest augment exponencial, a més, es registra a tots els municipis i a totes les comarques de la nostra demarcació”, així ho ha destacat aquest matí Joan Ruiz, cap de llista del PSC per Tarragona i diputat electe que ha remarcat també l’elecció del socialista Santi Castellà com a senador per la província de Tarragona.

Cal recordar que a les darreres eleccions generals el PSC va obtenir 53.967 vots a la província de Tarragona. Ahir va fregar els 90.000 vots, concretament va obtenir 89.347 vots, va situar-se per damunt del 21% i va obtenir un senador per elecció directe a Tarragona que no tenia des de les eleccions generals de 2011.

“Aquest canvi de tendència que apunta a un augment i un increment del PSC ja es va manifestar a les eleccions al Parlament del 21-D. En aquella ocasió vàrem créixer en 3.000 nous votants a la demarcació de Tarragona. Ahir aquest increment es va propulsar en més de 35.000 nous votants a les nostres comarques. I això no és el final, en absolut…”

En aquest sentit el diputat socialista ha subratllat que el PSC ha aconseguit en aquestes eleccions consolidar tot l’espai que ocupava, recuperar una bona part dels electors que van votar als Comuns en les darreres eleccions generals, rebre el suport d’una part del catalanisme moderat i també de votants que es consideren de centre i que estaven alarmats per la deriva radical de Ciutadans.

“Estic convençut que el resultat d’ahir és el preàmbul d’una gran victòria socialista a les eleccions municipals que es duran a terme en menys d’un mes. Els resultats obtinguts ahir a molts pobles i ciutats de les comarques tarragonines així ho avalen”, ha assenyalat.

Així, el PSC va ser la primera força ahir a Tarragona, Salou, Vila-seca, Mont-roig del Camp, la Canonja, Constantí, els Pallaresos, la Pobla de Mafumet, Vespella, Creixell, Roda de Berà, el Vendrell, Calafell, Cunit, Bellvei, Santa Oliva, Albinyana, Banyeres, l’Arboç, la Bisbal o el Montmell, entre d’altres.

Així mateix ha quedat en segon posició però a un bri de guanyar també a molts municipis importants com Reus, Cambrils, Torredembarra o Altafulla.

“Estem convençuts que aquest tsunami a favor del progrés i del diàleg anirà a més fins a cristalitzar en una nova gran victòria socialista a les eleccions del 26-M”, ha conclòs el diputat del PSC.