TOTS 21

Sandra Ramos, en una imatge d’arxiu. Foto: Tarragona21

El Grup Municipal Socialista ha presentat una moció que demana al plenari municipal la creació del Consell la Joventut de Tarragona. Per a la portaveu socialista, Sandra Ramos, l’aposta per eines de participació dels i les joves tarragonines és més necessària que mai i «cal una estratègia de ciutat que acompanyi a la gent jove en el camí cap a la plena ciutadania».

La creació d’aquest espai de participació juvenil dóna continuïtat al Pla Local Jove que acaba aquest any.  Segons Ramos, una de les marques dels governs socialistes a la ciutat ha estat l’aposta per a la gent jove tarragonina amb la creació de nous espais culturals i socials. Com per exemple l’Espai Jove Kesse, on cada any és utilitzat per més de 20.000 joves de la ciutat o l’Espai Jove la Palmera, que aquests dies està demostrant ser un pol de nou talent jove amb totes les garanties de seguretat. La portaveu socialista ha emplaçat al conseller de Joventut a redactar un nou Pla Local de Joventut per als propers anys amb la creació del Consell de la Joventut com a eix vertebrador.

El PSC dóna suport a les treballadores del SAD

El Comitè d’Empresa de les treballadores i treballadors del Servei d’Atenció Domiciliària ha presentat una moció pel plenari d’aquest divendres pel reconeixement i visibilització del seu col·lectiu durant els dies més durs de la pandèmia. Ramos explica que el PSC vol donar-los tot el suport demanant a l’Ajuntament de Tarragona que insti a la Generalitat a incloure a les treballadores i treballadors del SAD com a col·lectiu de ple dret a percebre el complement de productivitat extraordinari.

La portaveu socialista aposta per visibilitzar la gran tasca que ha fet el SAD durant el confinament i lamenta que el govern de la Generalitat s’hagi oblidat d’incloure’ls com a treball essencial. I és per això, que es demana al govern municipal fer front a les despeses del complement de productivitat extraordinari «per reconèixer el gran esforç que també han realitzat durant aquesta crisi sanitària», afirma Ramos.

Redacció