.

Imatge de l'Espai Jove. Foto:Tarragona21

Imatge de l’Espai Jove. Foto:Tarragona21

El PSC apostarà per impulsar el lloguer social per la gent jove.

L’alcaldable, Josep Fèlix Ballesteros no ha marcat un xifra concreta per aquest tipus de lloguer, però sí que ha dit que tendirà a màxims i dependrà del sol que tingui el consistori i les negociacions amb els bancs “Si podem superar la xifra de mil en els quatre anys serà un èxit, jo em conformaria amb una més discreta entre 200 i 400”.

Ballesteros també ha recordat que “Posarem en marxa 100 beques que pujaran fins a 800.000 per joves d’estudis universitaris i FP, a més a més estem donant suport a joves emprenedors al Tarragona Impulsa”.

Pel que fa a l’espai jove, des del PSC es vol seguir impulsant aquest lloc creat durant el mandat socialista. Ballesteros ha afirmat que “quan l’Institut Tarragona marxi, l’espai jove esdevindrà el Centre Cívic del centre de la ciutat”

L’alcaldable del PSC, ha mencionat també el suport que volen donar cap a la cultura jove i a la producció d’aquesta en diferents punts de la ciutat.

Pel que fa a la cooperatció, l’alcaldable del PSC, ha assegurat que Tarragona és de les poques ciutats que ha mantingut en temps de crisi la cooperació internacional. Això suposa 300.000 euros destinats a ONG’s i que ens ha permès fer diferents iniciatives fins i tot algunes lligades al programa festiu com per exemple el Tecla Síria.