.

.

TOTS 21


Cartell de l'acte que Vila-seca ha programat per La Marató de TV3

Cartell de l'acte que Vila-seca ha programat per La Marató de TV3

El proper diumenge 15 de desembre, dia en el qual se celebrarà La Marató de TV3, Vila-seca acollirà la I Marató Màgica, un seguit d’espectacles que es duran a terme de les 10.00 a les 22.00 h i on hi participaran diversos il·lusionistes, principalment de la província de Tarragona.

La jornada de màgia a Vila-seca està organitzada per l’Associació Mags per a l’Esperança, i compta amb la col·laboració de la Mina Cafè Teatre; l’Associació Mags Il·lusionistes de Catalunya a Reus; Tarracadabra, Amics de la Màgia 2010 Ateneu Tarragona i l’Ajuntament de Vila-seca.

La Mina Cafè Teatre, situat al carrer de la Font, 15-17 de Vila-seca, serà l’espai escènic on un total de 17 artistes actuaran en benefici de La Marató de TV3, la qual enguany dedicarà els fons recaptats a les malalties neurodegeneratives. En aquest cas, l’entrada-donatiu per a cada espectacle serà de 3 euros, que aniran destinats íntegrament a La Marató.

La I Marató Màgica-Mags a La Marató de TV3 comptarà amb 7 espectacles: Globus màgics a les 10 del matí, a les 11.45 h Vermut i màgia, a dos quarts de dues serà el torn dels Clowns Màgics, el Cafè Màgic (màgia de prop) començarà a les 15.15 h, la Gala Familiar es durà a terme a les 5 de la tarda, tot seguit l’espectacle A Prop dels Teus Ulls amb màgia de prop a les 18.45 h i, finalment, la Gala de Cloenda a les 20.30 h.

L’ampli ventall de mags que actuaran el proper diumenge està format per 17 artistes: Big Mag (Riudoms), Los Tetes (Cunit), Josep M. Auqué (Reus), Looking Màgic (Tarragona), Los 4 Magtásticos (Vilanova i la Geltrú), Mag Albert (Reus), Mag Vidi (Vila-seca), Màgia Melanie (Tarragona), Mago Alexis (Vila-seca), Mago José Maria (Valls), Álex Rod (Tarragona), Miguel Ángel (Reus), Rafa Fluss (Reus), Magician (Reus), Zappa Màgic (Vilanova i la Geltrú), Magbel (Reus) i Mag Pol (Reus).