.

Els alcaldes de Vila-seca, Salou i Cambrils

L’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb l’alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, i l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, han signat avui el conveni de col·laboració per dur a terme la quinzena edició del programa juvenil del Carretera i Manta (C&M) per aquesta temporada 2014, que els departaments de Joventut dels tres municipis gestionen conjuntament des de fa 15 anys. Enguany, l’escenari triat per realitzar aquesta presentació ha estat la Biblioteca del Club Nàutic de Salou, aprofitant que enguany s’inclouen un bon gruix d’activitats relacionades amb el mar.

La proposta – adreçada a joves de 14 a 30 anys – preveu un total de 34 activitats, tres més que l’any passat i recull moltes novetats: de fet, un 50% de les mateixes es renoven totalment atenent les demandes dels mateixos usuaris, com ha explicat en la presentació el regidor de Joventut, Felip Ortiz, per tant significa un nou punt de partida del programa que també veu renovada totalment la seva imatge gràfica.

D’entre les activitats i novetats importants que s’inclouen al nou C&M hi ha des de cursos de preparació pel First Certificate in English i el Preliminary English Test de Cambridge; cursos on-line  que permeten una inscripció més massiva (community manager, manipulador aliments i cerca i millora de feina); activitats aquàtiques (paddle surf, caiak per les cales de Salou i bateig submarinisme), o un curs de llenguatge de signes.

També s’inclou una “Lanparty” conjunta entre els 3 municipis, i una esquiada ‘low cost’ (puja i baixa) per només 30€, a més de les clàssiques esquiades a Andorra. Es manté el curs d’introducció al xinès i el de rus per la bona acollida que ha tingut.

/* JS para menú plegable móvil Divi */