.

Les autoritats, explicant el programa als alumnes del Pau Delclòs

El gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, Josep Mercadé, acompanyat de la delegada d’Ensenyament a Tarragona, Àngels González, i del delegat d’Agricultura, Anton Vallvè, van presentanr a l’escola Pau Delclòs de Tarragona la campanya d’enguany ‘A l’escola la fruita entra sola’. Un any més, els tres departaments sumen esforços per tal de motivar els més joves en els hàbits saludables i en el consum de fruita fresca.

A la ciutat de Tarragona hi ha 25 escoles inscrites al pla “A l’escola la fruita entra sola” amb 4.000 alumnes als quals es faciliten peces de fruita a l’hora d’esmorzar. Una d’elles és l’Escola Pau Delclòs, on dijous es va presentar la campanya, i compta amb 192 nens participants, tal i com ha manifestat la seva directora, Coloma Bartra.

En total, al Camp de Tarragona hi ha 155 escoles i 19.141 escolars adscrits al pla. A tot Catalunya hi participen 1.354 escoles amb 170.854 escolars.

Com a novetat, aquest any el Departament d’Agricultura ofereix 80 tallers arreu de Catalunya sobre fruita per a nens i nenes, com a mesura d’acompanyament al pla i a través de l’empresa Ciència Divertida. D’aquests en escoles n’hi ha vuit del Camp de Tarragona. A més, s’han fet 8 tallers més dirigits a professors de totes les escoles de la demarcació.