.

L’administració de loteria del carrer Vapor Vell era una festa. Foto: TotsReus21

La demarcació de Tarragona ha estat de sort enguany en el repartiment de premis de la Loteria de Nadal. Després que toquessin dos cinquens premis en diferents municipis, el primer el 88.008, dotat amb 400.000 per dècim i 4 milions d’euros a la sèrie, ha caigut a Reus, Montblanc, Horta de Sant Joan i Tortosa.

A la capital del Baix Camp la sort l’ha repartida l’administració de loteria del número 35 del carrer Vapor Vell, on han caigut 400.000 euros. No és el primer cop que els propietaris, els germans Montse i Joan Rovira, donen un premi d’un sorteig de la Loteria Nacional. L’any passat van vendre un dècim guanyador del segon premi de la Loteria del Niño.

Els propietaris i treballadors de l’administració es mostraven així de contents.

En la celebració no podia faltar la tradicional ampolla de cava.

Montse Rovira, Cristina Domínguez, Sílvia Mancho, Rosa Victorio i Joan Rovira a l’administració de loteria del carrer Vapor Vell de Reus, que ha venut números del “Gordo”. Foto: TotsReus21

La part més important del premi ha anat a parar a Tortosa, 4 milions d’euros en una sèrie s’han venut al número 36 de l’avinguda Generalitat. El “Gordo” més tardà de la història, ha sortit a les 13.16 hores, és el que més diners a deixat a la demarcació de Tarragona.

Jaume Garcia