.

.

TOTS 21


Els 10 establiments participants esperen superar aquesta xifra aquest cap de setmana

Els 10 establiments participants esperen superar aquesta xifra aquest cap de setmana

El primer cap de setmana de la vuitena edició de la Ruta de Tapes Gaudí ha servit més de 4000consumicions: tapa més beguda per 2,5 euros. Els 10 establiments participants han sumatconcretament 4.404 tapes servides, una xifra similar a la de l’any passat. La ruta que se celebradurant dos caps de setmana consecutius, continua del dia 22 al 24 de març. Els bars i restaurantsde Riudoms esperen superar aquesta xifra en aquesta segona etapa de la ruta.

Els 10 establiments participants són: Mar i Terra (Sake Sushi), Timbal de Porc (Atura’t), Daus dePollastre (Bar Pepe 2), Barca Marinera (Katacrep), Calçotada en tapa (K l’Eva), Estivi-23 anys dededicació (Pizzeria Caprici), Trenka-these (Braseria Sant Antoni), The Co&Do (La Confiteria), DelDelta a Riudoms (Bar Casal) i Pernil escarxofat (Cafeteria D’acord).

Tres maneres d’aconseguir premis

Els participants a la ruta de tapes que tastin totes les tapes i dipositin la butlleta segellada per totsels establiments podran al Premi Estrella. Aquest premi, valorat en 200 euros, es sortejarà entreels participants més fidels de la ruta, ja que hauran de passar pels 10 establiments i tastar totesles tapes del recorregut gastronòmic riudomenc.

Ells també seran el que tindran opció a votar lamillor tapa de la ruta.La segona forma d’accedir a guanyar premis és participar a través de les xarxes socials de la Rutade Tapes. Per participar cal seguir els perfils @rutatapesgaudi de Facebook i d’Instagram ipublicar-hi fotografies amb el hashtag #tapesgaudi2019. Les persones participants en aquestamodalitat entraran en el sorteig d’un val per valor de 30 euros per gastar a qualsevol establimentde la ruta. Finalment, també es sortejaran 10 vals de 30 euros (un per cada establiment de la ruta) entreaquelles persones que emplenin el tiquet que rebran cada cop que consumeixin una tapa, indicantles seves dades de contacte, i dipositant-la a la urna del local