.

La Fundació Privada Gresol, entitat sense ànim de lucre que reuneix més de 150 empreses i empresaris de la Catalunya Nova, i que enguany compleix 30 anys de trajectòria, va celebrar ahir de nou un dinar col·loqui que va tenir lloc al centre de convencions de La Boella. En aquesta ocasió el convidat va ser Daniel Altimiras, president d’Eurecat.

Altimiras és empresari i directiu de Dicomol, empresa industrial familiar del sector del tooling i transformació del plàstic, on lidera les àrees de desenvolupament de negoci i internacionalització. Ha estat vicepresident d’Eurecat des del 2016 i és membre del Directori d’Eurecat LATAM. Molt implicat en l’associacionisme empresarial des de fa més de 25 anys impulsant la creació d’aliances i xarxes col·laboratives, ha estat president i actualment és vicepresident d’ASCAMM (Associació Catalana d’Empreses de Motlles i Matrius) i de FEAMM (Federación Española de Asociaciones de Moldes y Matrices).

Durant el dinar col·loqui ens va parlar sobre el desenvolupament tecnològic, la innovació i de la importància de generar referents tecnològics per al futur del territori. Altimiras ha fet una crida a impulsar iniciatives, crear i vertebrar ecosistemes d’innovació.

La Fundació Gresol

La Fundació Gresol de la Catalunya Nova arriba enguany al seu 30è aniversari d’activitats ininterrompudes. Durant aquests anys la Fundació ha vetllat per la construcció i l’enfortiment del teixit empresarial del territori, mantenint el seu compromís amb les empreses i empresaris de la regió, a través de la promoció del talent empresarial, el lideratge, la formació, el networking i la realització d’importants esdeveniments que reconeixen l’esforç i la dedicació de les persones al voltant del món, el treball dur dels empresaris de la regió i el coneixement compartit dels ponents convidats a totes les seves activitats, com ara els Premis al Talent Emprenedor, Premi Gran Gresol, Premis Gaudí Gresol, Jornada Gresol, entre altres.