.

Josep Vives, secretari de la junta directiva i delegat per Tarragona de l’FCF ha assistit a la presentació del club del Tarragonès, acompanyat d’en Rafael Pinedo, subdelegat per Tarragona, i d’en Diego Ávila, delegat comarcal del Tarragonès. L’ajuntament ha estat representat pel seu alcalde, Oscar Sánchez i per la regidora Meritxell Cano.

La jornada, del tot festiva, ha estat amenitzada per moltes activitats dirigides sobretot a l’oci de les famílies dels jugadors. Oscar Solé, president del club, ha posat l’accent en el seu discurs en la formació en valors i l’àmplia història del club, que ja ha passat els 50 anys. Ha volgut refermar el compromís de tota l’estructura per tal d’engrandir la pràctica d’aquest esport en el poble de Constantí i el seu entorn, apostant per una vessant lúdica del mateix, tot destacant la professionalitat i passió dels membres del club.

Seguidament, s’ha fet la tradicional foto de grup amb tots els integrants del club, jugadors, membres del cos tècnic i directius. El club de futbol constantinenc compta aquesta temporada 2017-2018 amb prop d’unes 180 fitxes federatives.