.

L’acte es farà aquest divendres 17 de maig al Col·legi i hi assistirà el president de l’Audiència, Joan Perarnau. Foto: Cedida

Aquest divendres, 17 de maig, a les 18.00 hores, l’Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de Tarragona celebrarà l’acte de cloenda del curs d’Especialitat de Pràctica Jurídica Laboral que es va iniciar el passat mes de novembre de 2023. El curs, d’un total de 60 hores, i impartit per diferents Jutges, Jutgesses, Magistrats i Magistrades de l’ordre social, arriba a la seva fi i ho fa amb un acte que comptarà amb l’assistència del president de la Sala Social del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), Andreu Enfedaque i el president de l’Audiència Provincial de Tarragona, Joan Perarnau. Els dos magistrats compartiran taula amb el president del Col·legi de Graduats Socials de Tarragona, Jordi Muria; el magistrat Social 7 de Barcelona, Francisco Javier Martínez Cano; i el magistrat del jutjat Social 1 de Terrassa, Miquel Àngel Purcalla Bonilla, tots tres coordinadors del curs.

Aquest programa formatiu se centra a brindar als professionals de l’àmbit legal i als i les estudiants de Dret i/o Relacions Laborals les habilitats i coneixements essencials per poder destacar en el complex món de la pràctica del dret processal laboral i ampliar o consolidar els coneixements en l’àmbit processal en la seva pràctica jurídica als Jutjats i/o Tribunals Socials.

El curs de Pràctica Jurídica Laboral aborda el procediment judicial relatiu als principals conflictes de les relacions laborals de la Seguretat Social, sense oblidar la perspectiva de gènere i la responsabilitat civil en les relacions laborals. Els objectius principals de la formació han estat que els i les participants ampliïn el seu coneixement legal, tant en l’àmbit nacional com internacional, així com, reforçar les seves habilitats de representació per poder preparar i presentar casos laborals; habilitats d’argumentació i pràctica jurídica als Jutjats i Tribunals i eines per a la gestió i resolució efectiva de conflictes laborals.

Amb aquest curs, els i les participants també han estat formats sobre les últimes tendències i canvis en la legislació laboral. Per acabar, la formació busca promoure una pràctica jurídica laboral ètica i responsable i facilitar el desenvolupament professional dels participants.