.

L'equip de jugadores

L'equip de jugadores

El preinfantil femení del Club Bàsquet Tarragona ha participat aquest cap de setmana 31 de maig i 1 de juny en el Campionat de Catalunya on participaven els 8 millors equips de la seva categoria: l’Unió UniGirona, el CEJ Hospitalet, el Bages Femení, el CB Samà, el CB Banyoles, el CB Lleida i el CB Calaf.

En la primera eliminatòria ens vam enfrontar contra el campió de Girona, l’Unió UniGirona, un partit marcat per la diferència física i l’alta intensitat. Això va fer que l’equip gironí s’emportés la victòria amb facilitat.

El partit de la tarda contra el CB Calaf, 1r classificat de Lleida, va ser el contrast amb el aprtit del matí. Les jugadores cebetistes van sortir molt concentrades d’inici i amb un parcial de 15-0 de sortida deixaven el partit pràcticament decidit i els hi donava peu a lluitar pel 5è lloc del Campionat.

Diumenge al matí s’enfrontaven contra l’amfitrió, el CB Banyoles. Un partit on el cansament i la major intensitat local van fer que el Banyoles s’emportés el partit.

Tot i la derrota en el darrer partit, el club reconeix la millora i el creixement individual i col•lectiu de totes les jugadores, la dedicació del cos tècnic i la implicació de pares i mares d’aquest projecte.

/* JS para menú plegable móvil Divi */