.

Cartell promocional de la Festa Major de Sant Antoni

Cartell promocional de la Festa Major de Sant Antoni

El proper dijous 16 de gener comença la Festa Major de Sant Antoni de Vila-seca. La cercavila i el pregó són alguns dels primers actes de la Festa Major d’Hivern del municipi, en commemoració del patró de la vila, Sant Antoni. El pregó d’enguany, que  tindrà lloc el dijous 16 de gener a les 21.00 h a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca, anirà a càrrec de la presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert.

Enguany, com a novetat, el divendres 18 de gener a les 18.30 h a la Sala Polivalent de l’Ajuntament de Vila-seca, es durà a terme el lliurament dels premis del Concurs de Fotografia Albert Iturria i, posteriorment, s’inaugurarà l’exposició. També cal destacar que aquest any hi hauran dues jornades de Fotowalk a càrrec de Bernadette Farriol, a través de les quals els participants s’iniciaran amb la tècnica i composició de la fotografia de carrer el dia 17, per tal que el dia 18 ho posin en pràctica fent un recorregut pels esdeveniments de la Festa Major.

D’altra banda, l’Envelat acollirà el Ball de Festa Major el dia 16 amb l’orquestra Nueva Alaska, el dia 17 un concert amb la rumba de Micu i l’actuació estel·lar de La Troba Kung-Fu i a l’endemà hi haurà el Gran Ball de Festa Major amb l’orquestra Montesol. L’Envelat també serà l’espai on el divendres 17 de gener a les 17.00 h es durà a terme la Gran Gala de Dansa amb la participació de diverses escoles de dansa del municipi i, per últim, el 23 de gener hi haurà la Nit de Monòlegs.

A més de la cercavila i el pregó, els principals actes de la Festa Major són els Tres Tombs el dia del patró, la festa del foc el dissabte a partir de les 19.30 h; les tradicionals curses de cavalls al Parc de la Torre d’en Dolça el diumenge 19 i la vuitena edició del Pallassòdrom durant els dies 16, 18 i 19. El 5è Campionat de Botifarra i la XXXII Trobada Gegantera el proper 26 de gener clouran els actes de Festa Major.

/* JS para menú plegable móvil Divi */