.

.

TOTS 21

Carlos Latre i Josep Fèlix Ballesteros a la presentació del pregó. Foto:Tarragona21

Carlos Latre i Josep Fèlix Ballesteros a la presentació del pregó. Foto:Tarragona21

La veu de Carlos Latre serà l’encarregada de fer el pregó de la Festa Major aquesta tarda a l’Ajuntament de Tarragona.
El polifacètic showman tarragoní no anirà sol en el seu pregó i s’acompanyarà dels diferents personatges dels seus espectacles. Latre ha explicat que farà diferents imitacions en el pregó i que fins i tot es planteja la imitació de l’alcalde Ballesteros.

L’actor, presentador, imitador vol fer del pregó un moment entretingut i on farà un repàs de la seva estreta vinculació amb la que és la seva ciutat.

Poca estona abans del pregó de Latre aquest dilluns es celebrarà el dia de ‘cafè, copa i puro’ a la plaça del Rei on a la mateixa hora si farà el primer concurs de vídeos i samarretes de Santa Tecla.

Tots aquells que ho vulguin podran portar una samarreta amb un disseny original de Santa Tecla per participar en aquest concurs en el mateix moment del Cafè Copa i Puro. Els vídeos ja han estat seleccionats per un jurat i aquesta tarda es farà entrega dels tres primers premis que s’escullen a les xarxes estre deu finalistes.

A dos quarts de vuit del vespre a la Plaça de la Font hi haurà l’arrancada de gegants just després de que hagi sonat el primer Amparito.

Al vespre la baixada de l’Àliga l’acte més popular d’aquestes festes omplirà els carrers de la part alta, en una baixada especial que celebra els 30 anys de l’Àliga.

Els Tàrraco Surfers seran els encarregats de posar la música al ‘cafè, copa i puro’ i a la baixada de l’Àliga aquesta nit.