.

.

TOTS 21

La portaveu popular, Maria Mercè Martorell. Foto: Cedida

La portaveu popular, Maria Mercè Martorell. Foto: Cedida

La portaveu del grup municipal del PP a l’Ajuntament de Tarragona, Maria Mercè Martorell, ha demanat al govern municipal la implantació d’una policia de proximitat a la ciutat per acabar amb la inseguretat i el vandalisme. La portaveu del PP a Tarragona ha manifestat que aquestes patrulles podrien actuar amb més rapidesa en cas de desordres públics i permetrien als veïns una comunicació més eficient amb els cossos de seguretat. De la mateixa manera, Martorell ha lamentat la bretolada que ha aparegut al mural del seguici popular a l’Escola Saavedra.

La líder popular a la ciutat ha denunciat l’acte vandàlic en el mural d’aquesta escola, quan uns vàndals van malmetre part d’aquesta obra d’Edu Polo. “És un mural que els nens i nenes de l’escola i de tota la ciutat s’estimen i no es pot permetre que algú vulgui destrossar aquestes imatges”, ha expressat Martorell.

La portaveu del grup municipal ha manifestat que la situació d’actes vandàlics i d’inseguretat és important, després d’aquesta bretolada i de les últimes baralles que s’han viscut al barri del port. “Creiem que si s’apliqués la policia de proximitat, que hem proposat en el nostre programa electoral, els agents estarien en contacte amb els veïns de tots els barris de la ciutat i aquestes qüestions es podrien solucionar amb més celeritat”, ha explicat Martorell.

Per aquest motiu, el PP demana al govern municipal la policia de proximitat perquè les forces de seguretat puguin arribar amb rapidesa als llocs on hi ha problemes d’incivisme i acabar amb les accions vandàliques que estan posant en perill les instal·lacions i equipaments municipals i la seguretat i la tranquil·litat dels veïns dels diferents barris de Tarragona.