.

José Luis Martín i José Acero

El candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Tarragona, José Luis Martín, ha anunciat aquest dimecres que “volem incloure en la gestió d’Aparcaments Municipals de Tarragona un miler de noves places d’aparcament amb una tarifa màxima de 5,50 euros/dia”. Martín ha recordat que “fa gairebé tres anys vam decidir abaixar tarifes i vam desmostrar que aparcar a Tarragona podia ser més econòmic”, alhora que ha criticat “la subhasta de preus que alguns partits han iniciat, tot i que no van votar favorablement a la rebaixa de preus del 2016”.

El cap de llista popular ha explicat que “ara mateix la nostra aposta és que la gestió dels pàrquings del Mercat Central que actualment fa ESPIMSA passarà a Aparcaments, sumant d’aquesta manera 600 places en les mateixes condicions que la resta d’equipaments que d’AMT, afavorint el comerç i la restauració del centre de la ciutat”. Les altres 400 noves places corresponen a l’Aparcament del Serrallo, propietat de l’Autoritat Portuària de Tarragona. En aquest sentit, José Luis Martín ha assenyalat que “posar aquest equipament sota gestió municipal és important tant pels residents del barri com pels restauradors i per això iniciarem converses amb el Port per tal d’aconseguir un acord que beneficiï la ciutat”.

Així mateix, el candidat del PP ha afirmat que “ens marquem un termini de dos anys per tal de signar convenis amb les empreses concessionàries dels dos aparcaments de la Rambla i del la Plaça de la Font per tal que se sumin a la tarifa de 5,50 euros/dia.

Josep Acero, número 3 de la llista popular i president de l’AMT, ha acompanyat al candidat del PP i ha ressenyat que “amb aquestes noves 1.000 places disposarem de 3.500 places en la xarxa de la AMT, a les que cal afegir les d’aparcaments dissuassoris, que al setembre arriban gairebé a les 2.000 amb l’entrada en funcionament de la zona taronja del Cementiri”.