.

.

TOTS 21


El diputat al Congrés per Tarragona, Jordi Roca.

El diputat al Congrés per Tarragona, Jordi Roca, ha presentat aquest divendres la proposició de llei registrada pel Grup Parlamentari del Congrés del PP “per tal d’atorgar als jutges i fiscals que treballen a Catalunya un complement de destí per circumstàncies especials com es recull a la Llei 15/2003 i que nosaltres demanem que sigui de 498,70 euros, el mateix que perceben els destinats al País Basc i Navarra”.

Roca ha afirmat que “jutges i fiscals a Catalunya han rebut dures i injustes crítiques, alhora que han estat assetjats, deslegitimats i amenaçats”. El diputat popular ha assenyalat que “les condicions en què treballen són complicades, amb seus judicials embrutades i domicilis particulars marcats”. Per tot això, Roca ha explicat que “el dèficit entre aquells jutges que marxen i vénen a Catalunya s’ha multiplicat, passant dels 21 de 2017 als 48 en el que portem de 2018”.

El diputat tarragoní ha recordat que “volem acabar amb la complicada situació de la justícia a Catalunya amb la llei i aquesta proposició de llei és una primera proposta per tal de recuperar l’imperi de la llei i la democràcia a Catalunya”.