.

Begoña Villacís, ha fet aquestes manifestacions en una intervenció pública el passat dijous. Foto: Facebook

Begoña Villacís, ha fet aquestes manifestacions en una intervenció pública el passat dijous. Foto: Facebook

El PP de Salou ha exigit una rectificació a Cs després de que la seva candidata a l´alcaldia per Madrid, Begoña Villacís, hagi manifestat en un acte del Col·legi d’Advocats madrileny que «no vull que Madrid es transformi en Salou. Prefereixo que arribin menys turistes i gastin més que no turisme de borratxera».

Mario García, portaveu del Grup Municipal del PP, ha titllat com “molt greus” les paraules de Villacís, afirmant que: “és del tot irresponsable que la candidata d´un partit que pretén governar el nostre municipi el desqualifiqui d´aquesta manera, faltant a la veritat”

Per a García, “és evident que la Sra. Villacís no coneix Salou, però això no l´eximeix de fer un ús del tot indegut del nostre municipi per fer la seva campanya política”

El líder popular ha convidat a la candidata de Cs per Madrid “a passar un dies en família a Salou, per que pugui comprovar de primer mà que el nostre municipi és consolida any rere any com a destinació preferent de turisme familiar”

García ha exigit al parit taronja una “rectificació immediata”, i ha lamentat que Cs Salou no s´hagi manifestat públicament en contra de les paraules de la seva candidata a l’alcaldia per Madrid.

En la mateixa línia s´ha pronunciat Alejandro Fernández, President del PP de Catalunya, demanant que es «disculpin immediatament davant Salou.” i afirmant que “Salou és una meravella, molt més que el tòpic i el prejudici.”