.

.

TOTS 21


La portaveu popular, Maria Mercè Martorell en una imatge d'arxiu. Foto: Cedida

La portaveu popular, Maria Mercè Martorell en una imatge d’arxiu. Foto: Cedida

La portaveu del grup municipal del PP a l’Ajuntament de Tarragona, Maria Mercè Martorell, es reafirma i es mostra en contra de l’alberg juvenil que es vol instal·lar a l’antiga Ciutat Residencial i de Vacances. Martorell defensa que el barri compti amb grans equipaments esportius, un centre cívic i una residència per la gent gran. La popular afirma que “no s’estan escoltant les opinions dels veïns i veïnes” i que s’ha desenvolupat un projecte que no genera oportunitat de desenvolupament a la zona de Llevant.

“El grup municipal del PP sempre defensarà els interessos dels veïns i veïnes de Tarragona per optimitzar els recursos i la creació d’actius que realment millorin la qualitat de vida de tots els tarragonins i tarragonines”. “Com vam explicar a la nostra campanya electoral, aquesta zona necessita nous equipaments que facilitin la vida dels veïns. Una residència per la gent gran seria perfecta, perquè la ubicació permet que l’espai estigui adaptat”, ha expressat la portaveu.

Després de l’anunci de l’Ajuntament i la Generalitat, el grup municipal continua en contra d’aquest projecte, que “no representa cap benefici pel barri ni per la ciutat. Tarragona no necessita un alberg juvenil a Llevant”, ha conclòs la consellera.

V.Tapias