.

L'edifici del 112. Foto: Ferransl

El Partit Popular ha presentat una proposta de resolució al Parlament de Catalunya per tal de demanar que el Centre 112 de Reus es converteixi en l’únic Centre d’Emergències de Catalunya.

Els populars consideren que la infraestructura, que depèn del Departament d’Interior de la Generalitat i que va ser inaugurada pel Govern Tripartit, es troba sobre dimensionada, ocupant una superfície de 15.000m2, dels quals 8.400m2 són interiors i es troben desaprofitats per les tasques a les quals està destinat.

A més, l’edifici està preparat tecnològicament per atendre tots aquells serveis públics d’urgències, amb independència del lloc on provinguin.

El diputat Rafael Luna ha assegurat que “es tracta d’una obra faraònica poc aprofitada, tal i com ho va qualificar la mateixa CiU en el seu dia”, i per tant “volem instar la Generalitat que degut les seves dimensions, preparació tecnològica i superfície, es converteixi en l’únic Centre d’Emergències de Catalunya, per tal d’aprofitar la inversió feta i les grans possibilitats de la instal·lació.