.

.

TOTS 21


El cartell de l'agosarada campanya del PP salouenc

Va fort el Partit Popular de Salou i sense embuts. El president del Partit Popular de Salou, Mario García, ha presentat la campanya ‘Si no conoces Salou, no conoces España’,  una campanya que pretén “reivindicar que Salou no està pel debat independentista que alguns ens volen implantar”, i que està dirigida al turisme procedent de la resta d’Espanya. Una de les curiositats de la campanya, que es distribueix a Madrid i Saragossa, és que apareix el propi Mario García als cartells, a l’estil de les campanyes electorals. Aquesta imatge es difondrà als pocs mesos del teòric canvi d’alcaldia a Salou, amb la que hauria de ser l’entrada de Mario García per Pere Granados.

“Volem expressar que Salou és un municipi integrador, que aposta per sumar i no pas dividir, i li volem dir a tota Espanya que, com a referent turístic que som, els rebrem amb els braços oberts i que volem que aquí es sentin com a casa seva”, ha insistit.

Segons ha explicat, el motiu d’aquesta campanya que duu a terme el PP salouenc és “el fet que el percentatge de turistes de la resta d’Espanya a la Costa Daurada hagi caigut d’una forma notable durant el 2013, arribant a xifres realment preocupants: un 25% al juliol i un 30% a l’agost, quan al 2010 parlàvem de percentatges del 50%”, unes xifres que els populars atribueixen “en part a la crisi, en major part a la taxa turística, però sobretot al discurs i a la campanya independentista que ha posat en marxa el Govern d’Artur Mas”.

“Aquest factors no ens els inventem, sinó que han estat denunciats públicament per veus expertes del sector, que han manifestat que aquest procés no beneficia gens el turisme, i ha accentuat el decreixement, al contrari que a localitats com Peñíscola, Benidorm o Almeria, on no hi ha hagut davallada”, ha explicat García.

Per aquest motiu, “i perquè hem de mimar el turisme, donat que és una part important de la nostra economia”, s’ha engegat la campanya, que es realitzarà a Madrid i Saragossa, i que consisteix en la col·locació d’imatges a les estacions d’Atocha i Delicias “que animin la gent a visitar Salou”, el repartiment de díptics explicatius, i en cartells que donaran la benvinguda als visitants.